Bibliotheek Zeeland is verhuisd

De Bibliotheek Zeeland is verhuisd en gaat op 1 april weer open, onze tijdelijke locatie is de Garf, Kerkstraat 35 in Zeeland.

Speciale openingsactie
Om de opening extra feestelijk te maken geven wij onze vaste leners bij hun bezoek aan onze “nieuwe Bieb” een cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kun je een buurvrouw, vriend of je moeder verrassen. Hiermee kan iemand eenmalig 4 weken lang gratis een verrassingstas lenen, vol met boeken.

Wij zijn op donderdag 1 april open van 14.30-17.30

De overige openingstijden kun je vinden op onze site: www.nobb.nl 


Ook is de bibliotheek nog steeds open voor afhalen en terugbrengen van boeken.
Bibliotheekleden kunnen vanuit huis in de online catalogus van de Bibliotheek boeken en andere materialen reserveren. Zodra het boek voor je klaar staat, ontvang je bericht. Daarna kom je het boek ophalen bij het afhaalpunt van de Bibliotheek. Ook kun je tijdens de lockdown een verrassingstas lenen. Dit is een tas vol met boeken die de bibliothecaris voor jou heeft uitgekozen uit onze rijke collectie. Je kunt kiezen uit de volgende genres: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd.


Inleveren
In de weken van de lockdown is er een boetevrije periode van kracht. Hetzelfde geldt voor de twee weken dat de Bibliotheek in Zeeland volledig gesloten is geweest in verband met de verhuizing.
 

Wanneer zien we je weer?