Laat je inspireren

Chinouk Thijssen

Philip Huff Wat je van bloed weet

De verteller beschrijft wat het met je doet als je opgroeit in een ogenschijnlijk welvarend maar in feite gewelddadig gezin en hoe dat doorwerkt in je volwassen leven.

Meer informatie

Loris Luyendijk

Marjan Berk Op weg naar de toekomst

een selectie van columns en korte verhalen waarin auteur Marjan Berk (1932) schrijft over ouder worden en alles wat daarbij hoort. Ze bespreekt met een flinke portie humor en zelfspot haar leven, haar verwonderingen en haar ongemakken. ...

Jerry Goossens Het grote ouwe lullen boek

Jerry Goossens is journalist en komt er op middelbare leeftijd achter dat hij heel wat kan winnen op gebied van fitheid en conditie. Medeauteur Frank van Hellemondt is sportarts en leefde altijd al gezond. Samen schreven zij dit boek.

Doortje Smithuijsen

Doortje Smithuijsen (1992) is filosoof en journalist. Ze doet onderzoek naar de analoge mens in zijn digitaliserende leefomgeving. Afgelopen september verscheen haar tweede boek over digitale verslavingen: ‘Iedereen verslaafd?'. Een diepgravend en verhelderend boek over ons digitale gedrag.

Lees alvast haar andere boek

Corine Hartman

Nico Dros Willem die Madoc maakte

Als een hoogleraar een middeleeuwse bundel met verhalen in handen krijgt, ontvouwt zich de legende van Madoc, een Welshe prins.

Bekijk dit boek