Inloopschool

Terug

#DOEN

 Bekijk hieronder het cursusaanbod.

Inloopschool Oss

Inloopschool Uden

Inloopschool Veghel

Pilotproject

De Inloopschool is een pilotproject van de Koninklijke Bibliotheek dat mogelijk is gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Er doen 5 bibliotheken aan mee waaronder de NOBB.

Gratis Workshops

Via de Inloopschool van de NOBB kun je deelnemen aan gratis workshops.Blijf jezelf uitdagen om nieuwe dingen te leren. Dat is belangrijk voor de toekomst. Maar hoe hou je jezelf gemotiveerd en wat is voor jou de prettigste manier? We hebben een breed aanbod voor je aanworkshops. De workshops zijn bedoeld voor inwoners van Oss, Uden en Veghel met een opleidingsniveau t/m MBO.Voor alle workshops geldt dat je je van tevoren moet aanmelden. Dit zodat we het maximaal aantal deelnemers kunnen hanteren en ons kunnen houden aan de coronamaatregelen van het RIVM.

Denk mee

Om het programma compleet te maken willen we graag weten wat jij zou willen leren. Dit kan van alles zijn. Van een fietsband repareren tot het schrijven van een pakkende tekst. En van fotograferen tot geld besparen Wij gaan op zoek naar een expert op dit gebied en bij voldoende deelname starten we de workshop.Heb je een idee laat het ons weten: inloopschool@nobb.nl

Online trainingen SkillsTown

Wil je snel en makkelijk iets bijleren rond werk? Bekijk dan deze gratis trainingen. Ontdek wat voor werk bij jou past, hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress.

Naar het aanbod