NOBB

?

De LuisterBieb app is vernieuwd

De LuisterBieb is vernieuwd. De app biedt nu naast de gratis te beluisteren luisterboeken ook een groot aantal titels speciaal voor leden van de bibliotheek: de Premium luisterboeken. Ben je lid van de Bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen kun je alle titels in de luisterbieb beluisteren. In de nieuwe app zitten tientallen nieuwe hoorcolleges en de komende maanden verwachten we ook veel nieuwe fictietitels toe te voegen. Al deze titels zijn premiumtitels.

De nieuwe app heeft een aantal handige, gebruiksvriendelijke toepassingen:

  • Slaaptimer: Nog even een halfuurtje luisteren voordat je gaat slapen? Je valt gemakkelijk in slaap met de Slaaptimer. Je stelt zelf in hoe lang je wilt luisteren.
  • Zoek en vind functie.
  • Meer genres aan titel gekoppeld.
  • Nieuw design icoon.
  • Max. 10 premium luisterboeken op je boekenplank. Deze kun je wel tussentijds verwijderen om een nieuwe titel te kunnen downloaden.

Over de LuisterBieb
Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken en luistercolleges, waar en wanneer jij dat wilt. De LuisterBieb telt honderden luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.

De LuisterBieb is er voor iedereen. Met Luisteren voor je lijst spreken we veel middelbare scholieren, ouders en leerkrachten aan. Daarnaast zijn er ook luisterboeken voor 0-4 jaar, 4-9 jaar, 9-12 jaar, young adult en volwassenen.

Meer informatie en download hier de LuisterBieb app