NOBB

?

Boekpresentatie van Karin Anema

Karin Anema presenteert haar boek: 'Vandaag koop ik alle kleuren': het levensverhaal van een man en zijn psychoses op 8 oktober in Bibliotheek Veghel.

Het levensverhaal van de hoofdpersoon speelt zich voor een groot deel af in Veghel, Den Bosch, Huize Padua en Berlicum. Het bijzondere van dit verhaal is dat Twan uiteindelijk zonder medicatie en begeleiding met behulp van schilderen in een stabiele situatie komt: hij heeft eigen ‘coping mechanismes’ ontwikkeld om om te gaan met zijn stoornis. Deze avond wordt er ook ingespeeld op maatschappelijke belangstelling voor medicijnen en het brein.

Omdat de hoofdpersoon zeer kunstzinnig was worden zijn visualisaties vertoond. Karin Anema heeft haar boek onlangs besproken bij “Brands Boeken TV”. Klik hier om de uitzending te bekijken.

De presentatie wordt gehouden op woensdag 8 oktober, van 20:00 - 22:00 uur, in het kader van de Landelijke dag van de psychische gezondheid. GGZ Oost Brabant verleent medewerking aan deze avond. Kaarten kosten € 5,- voor Bibliotheekleden, en € 7,- voor niet-leden. Kaarten kunnen online en aan de balie van de Bibliotheek gekocht worden.