Bibliotheek Sint-Oedenrode

Terug

Op dinsdag 10 mei gesloten

De afgelopen maanden zijn er bergen werk verzet in de Bibliotheek Sint-Oedenrode. Er is gesloopt, gemetseld, gezaagd en geschilderd. Ondertussen bleef deze druk bezochte bieb gewoon open voor publiek.

Onze leners konden de veranderingen dus op de voet volgen. Maar we zijn nog niet helemaal klaar: er moeten nog wat puntjes op de i voor de opening op woensdag 11 mei. Daarom zijn we op dinsdag 10 mei de hele dag gesloten zodat we de dag erna, op woensdag 11 mei dus, goed voor de dag komen.

Feestelijke opening op 11 mei

Op woensdag 11 mei om 11.00 uur opent de wethouder de deuren van de gezellige, vernieuwde huiskamer! Met mooie woorden, feestelijke muziek en wat lekkers bij de koffie.

Om alvast in de stemming te komen word je in de Martinuspassage feestelijk onthaald met werken van lokale kunstenaars. Zij exposeren ook in de Bibliotheek. Naast dit cadeautje voor de ogen geven we onze leners ook nog iets leuks. En er is nog meer, want de feestelijke opening op 11 mei is de start van een week met allerlei leuke activiteiten.

Ласкаво просимо

Virtual Reality dementiebril

Infopunt Digitale OverheidDe zon schijnt. Tijd voor een BBQ!

Contact

Adres:
Deken van Erpstraat 1
5492CB Sint-Oedenrode

Telefoonnummer:
0413-472991

 

Werken, studeren of vergaderen