De tijdelijke locatie opent op 1 april 2021
De Bibliotheek Zeeland gaat verhuizen. Tot 15 maart kunnen de boeken nog geleend worden op de vertrouwde locatie. Op 15 maart sluit de Bibliotheek twee weken voor de verhuizing naar de tijdelijke locatie de Garf, Kerkstraat 35F in Zeeland. Op donderdag 1 april openen de deuren van deze nieuwe tijdelijke locatie. In de tijd dat de Bibliotheek in Zeeland gesloten is, kun je wel terecht in de Bibliotheek van Uden of Schaijk. Dus kom allemaal nog zoveel mogelijk boeken lenen tot 15 maart, dat scheelt weer verhuizen!

Afhaalpunt in Bibliotheek Zeeland tot 15 maart
Bibliotheekleden kunnen vanuit huis in de online catalogus van de Bibliotheek boeken en andere materialen reserveren. Zodra het boek voor je klaar staat, ontvang je bericht. Daarna kom je het boek ophalen bij het afhaalpunt van de Bibliotheek. Ook kun je tijdens de lockdown een verrassingstas lenen. Dit is een tas vol met boeken die de bibliothecaris voor jou heeft uitgekozen uit onze rijke collectie. Je kunt kiezen uit de volgende genres: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd.

Inleveren
In de weken van de lockdown is er een boetevrije periode van kracht. Hetzelfde geldt voor de twee weken dat de Bibliotheek in Zeeland volledig gesloten is in verband met de verhuizing.