Alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken zijn tot en met dinsdag 9 februari gesloten. De  afhaalpunten voor gereserveerde boeken en verrassingstassen zijn geopend.

Ook de activiteiten in de bibliotheken in Bernheze, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden gaan voorlopig niet door. Toch hoef je je niet te vervelen, want online blijven we open
Je kunt vanuit je huis e-books en luisterboeken blijven lenen.

E-books en luisterboeken
Nu je niet naar de Bibliotheek kunt komen, kun je wel gebruik maken van onze ‘Bibliotheek voor thuis’. Want boeken lezen en luisteren kan ook via de online Bibliotheek-app. De collectie van meer dan 30.000 e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Van digitale voorleesboekjes voor de jongsten, tot literatuurklassiekers voor jongeren om te lezen voor de lijst. Van hoorcolleges tot taalcursussen. En volwassenen vinden in de online Bibliotheek-app romans in allerlei genres. Download de online Bibliotheek-app in de App Store of Google Play Store.

Nieuw: De TijdschriftenBieb
De TijdschriftenBieb is een tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Gebruikers kunnen kennismaken met e-tijdschriften van de Bibliotheek. De TijdschriftenBieb heeft 16 bladen in de collectie met uiteenlopende onderwerpen als reizen, mode, politiek, kunst en psychologie.

Reserveringen en boetes
Genoeg inspiratie om de komende weken door te komen, hopen we. Heb je nog bibliotheekboeken thuis? Zolang de bibliotheken gesloten zijn, hoef je geen boete te betalen. Wil je nieuwe boeken lenen? Kijk in de catalogus, reserveer je favoriete boek en als je bericht hebt gekregen dat het voor je klaar staat, kun je dat boek binnenkort lenen in een van de afhaalpunten. Daar kun je dan ook weer boeken inleveren.
We passen onze berichten aan de leden zoveel mogelijk aan, maar sommige automatische berichten kunnen verwarrend voor je zijn. Daarvoor vragen we je begrip.

Heb je vragen?
Houd onze website en social media in de gaten voor de actuele berichtgeving, onder meer over de afhaalpunten. We zijn bereikbaar via mail en ook telefonisch.
Alvast bedankt voor uw geduld. Zorg goed voor elkaar, tot ziens!