Bibliotheek Veghel start samen met Theater De Blauwe Kei weer met de actie: Uit met je biebpas. Per 1 februari kunnen bibliotheekleden met korting kaarten reserveren voor de voorstelling Tonio in Theater De Blauwe Kei op 5 maart.

Uit met je biebpas
Bibliotheek Veghel en Theater De Blauwe Kei starten samen per 1 februari de actie: ‘Uit met je biebpas’ weer op. Bibliotheekleden kunnen voor vooraf bekendgemaakte voorstellingen met korting kaarten bestellen. Hiervoor ontvangen zij via de nieuwsbrief van de bibliotheek een actiecode die online via de kaartverkoop van Theater De Blauwe Kei kan worden verzilverd. In de bibliotheek zijn er vanaf 3 februari extra exemplaren van het boek Tonio te leen en ook het e-book en luisterboek. Kom lekker voorbereid naar de voorstelling!

Tonio
De eerste voorstelling in de serie ‘Uit met je biebpas’ is die van Tonio naar de roman van A.F.TH van der Heijden. Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die Van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is bewerkt voor het theater. De zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven staat centraal. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?
Theater De Blauwe Kei verzorgt ook een gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling.

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstelling kunt u online bestellen via de website van Theater De Blauwe Kei met de actiecode uit de nieuwsbrief.

Foto Piek