Voor activiteitenbegeleiding in diverse instellingen

De BrainTrainerPlus™ is een systeem dat ouderen met beginnende dementie, Korsakoff, Alzheimer of niet aangeboren hersenletsel (NAH) helpt het denkvermogen te stimuleren en het geheugen te trainen.

Ouderen die ermee werken, voelen zich prettig. Ze hebben het gevoel aansluiting te houden bij het hier-en-nu. Op het systeem kunnen individueel spelletjes en quizzen gespeeld worden, maar ook samen met begeleiders, mantelzorgers, andere ouderen en familieleden. Op die manier wordt het contact makkelijker en intensiever.

De BrainTrainerPlus™
De BrainTrainerPlus™ bestaat uit een combinatie van een handzame en stabiele "all-in-one" computer met touchscreen en ongeveer 30 spellen en activiteiten. De software voor de BrainTrainerPlus™ computer is ontwikkeld voor het extra grote beeldschermformaat in combinatie met een extra stevige behuizing die stabiel op tafel staat. Het aanraakscherm kan niet omver geduwd worden en is van een groot formaat zodat het scherm goed leesbaar is.

De BrainTrainerPlus™ Light heeft één stroompunt nodig.
Formaat beeldscherm: 16 inch

Lenen
U kunt de BrainTrainerPlus™ gratis lenen met een instellingenpas. Op afspraak brengen wij de BrainTrainerPlus™ naar u toe. Wij geven u een korte presentatie over het gebruik ervan. Samen spreken we af wanneer de bibliotheekmedewerker de BrainTrainerPlus™  weer komt ophalen.

Neemt u contact op met uw lokale bibliotheek:
•    Oss: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Heesch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Heeswijk-Dinther: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Schaijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Ravenstein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Zeeland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Uden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
•    Meierijstad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.