Primair Onderwijs

Bibliotheken Meierijstad biedt een uitgebreid pakket diensten voor het basisonderwijs aan. Onze activiteiten richten zich onder andere op het stimuleren van lezen, het bevorderen van leesplezier, het kennismaken met de bibliotheek en het vergroten van mediawijsheid. Ons aanbod richt zich zowel op kinderen, als op leerkrachten en ouders. Belangrijke pijlers in de projecten van Bibliotheken Meierijstad zijn leesbevordering en mediawijsheid.

Een deel van onze projecten kan geboekt worden via het online boekingssysteem van Cultuurkade. Dit is te vinden op Cultuurkade.

Wij hopen dat wij je ook komend schooljaar weer van dienst kunnen zijn. Bij vragen of opmerkingen over het aanbod kun je contact opnemen met Annelies van Uden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jolijn van Rossem (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Veel van onze projecten kunnen aangepast worden aan de wensen en behoeften van uw school. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op om tot een prettige samenwerking te komen.