Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Media zijn overal en de impact hiervan wordt steeds groter. De huidige media bieden alle mogelijkheden om zelf actief deel te nemen en informatie aan te bieden. Denk aan het maken en bezoeken van websites, het spelen van online games, het maken van filmpjes, chatten en het deelnemen aan allerlei online netwerken.

Omgaan met media
Het is belangrijk om kritisch met media om te kunnen gaan en de kansen te benutten die media bieden, zodat je actief en maatschappelijk kun deelnemen aan onze samenleving.

Aan de slag
Download MEDIAWIJSHEID: digitaal aan de slag in het onderwijs! Heb je interesse in het aanbod mediawijsheid? Neem dan contact op met je contactpersoon in de bibliotheek.