Alle 15 bibliotheken in Bernheze, Landerd, Oss, Uden en Meierijstad versturen een keer per maand een gezamenlijke nieuwsbrief.  De nieuwsbrief bevat belangrijk nieuws over uitleenvoorwaarden, nieuwe diensten en producten. En natuurlijk informeren wij u over onze activiteiten; lezingen, tentoonstellingen, workshops e.d.


Door een intern gemaakte selectie krijgt de lener alleen de nieuwtjes en activiteiten die interessant zijn voor die lener; van de eigen bibliotheek en binnen de eigen gemeente.

Wilt u ook op de hoogte blijven van alles wat de bibliotheek organiseert in de andere gemeenten?
Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. U kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

  • Bent u lid van de bibliotheek Oss, Uden, Meierijstad, Landerd of Bernheze en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'. 
  • Bent u geen lid van de bibliotheek Oss, Uden, Meierijstad, Landerd of Bernheze en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen
Bent u enthousiast over de bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.