WINACTIE: Koning van Katoren

WINACTIE: Koning van Katoren

Van 10 februari 2020 12:16 tot 06 april 2020 14:16

Bibliotheek Uden

Geplaatst door Inge Goossens

Categorie├źn: Meerdaagse Activiteiten

Gezien: 895


Dit theaterseizoen gaan Theater Markant en Bibliotheek Uden een prachtige samenwerking met elkaar aan. Bij een aantal geselecteerde voorstellingen krijg je 20% korting met je biebpas en organiseert de Bibliotheek Uden een aantal leuke activiteiten voor kinderen in de bibliotheek. Op zondag 12 april speelt de voorstelling Koning van Katoren.

Beleef dit Koningsavontuur

Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden. De ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.

Beleef nu het superspannende avontuur Koning van Katoren als familiemusical in het theater. Naar het beroemde boek van Jan Terlouw. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek. In Koning van Katoren zijn enkele volwassen professionals te zien, samen met een groep talentvolle kinderen en jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Volbreng alle zeven opdrachten en kraak de code...

Tijdens de voorstelling moet de weesjongen Stach zeven schijnbaar onmogelijke opdrachten uitvoeren om koning te kunnen worden van Katoren.  Weet jij de opdrachten te volbrengen en de geheime code te kraken? Alleen dan maak je kans op 2 kaartjes voor de voorstelling in Markant ├│f het boek. Haal vanaf 17 februari een opdrachtenboekje op in de bibliotheek Uden. Je hebt dan 7 weken de tijd om de opdrachten uit te voeren. Je kunt je boekje inleveren tot vrijdag 3 april.

 

Geen prijs?

Als lid van de Bibliotheek krijg je 20% korting op je kaartje voor deze voorstelling. Tickets zijn verkrijgbaar (op vertoon van je biebpas) bij het informatiepunt van Markant Uden, of via www.markantuden.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode BBKRT1920