Lichtpuntjes Meierijstad *GAAT NIET DOOR*

Lichtpuntjes Meierijstad  *GAAT NIET DOOR*
Van Di 01 Dec 10:00 tot Do 24 Dec 16:00

Bibliotheek Meierijstad sluit 2020 op een speciale manier af. In de adventsperiode, van 1 tot en met 24 december, wordt elke dag een deurtje van een grote adventskalender geopend.

Dat gebeurt in de Bibliotheken van Veghel en Schijndel. Achter de deurtjes liggen voorwerpen en teksten van medewerkers die vertellen hoe ze het afgelopen jaar beleefd hebben. De adventskastjes zijn gemaakt door Hout & Co in het PieterBrueghelHuis en door Welzijn De Meierij en Dichterbij in ‘t Spectrum.

Lichtpuntjes
“Het was een lastig jaar voor heel veel mensen”, vertelt bibliothecaris Gerri van de Wetering over de aanleiding om de adventskalender te maken. “In de donkerste dagen van het jaar willen we met onze ‘lichtpuntjes uit Bibliotheek Meierijstad’ laten zien hoe wij 2020 beleefd hebben. En ook waar wij hoop uit putten.”

Social
De adventskastjes zijn ‘live’ in de twee vestigingen te zien, maar ook op de social media-kanalen van de Bibliotheek. Gerri: “We laten elke dag op Facebook en Instagram zien wat er in de kastjes zit. Ben je benieuwd naar onze lichtpuntjes? Kom dan tijdens de openingstijden van Bibliotheek Veghel of Schijndel een kijkje nemen of volg ons op Facebook en Instagram. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen