Walk&Talk met Judith den Dunnen

Walk&Talk met Judith den Dunnen
Van Di 01 Dec 10:00 tot Di 01 Dec 12:00

Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 1 december weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden.

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. Tijdens de bijeenkomsten worden steeds praktische informatie en tips gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

Judith den Dunnen
Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. Op 1 december is dat Judith den Dunnen. Zij heeft een eigen bedrijf, ‘Beter Gevonden Worden’, op het gebied van LinkedIn. Bij Walk&Talk zal ze vertellen hoe zij er voor kan zorgen dat jij via LinkedIn gezien zal worden en hoe dit jouw kansen enorm vergroot op het verkrijgen van een baan!

Praktische informatie Walk&Talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. In verband met de huidige RIVM-maatregelen wel graag even aanmelden. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen