Schrijfadvies met Annelies

Schrijfadvies met Annelies
Van Za 31 Okt 10:00 tot Za 31 Okt 12:00

Schrijfadvies met Annelies

Op zaterdag 31 oktober zit Annelies Cuijpers, schrijfdocente van creatief centrum De Eijnderic, in Bibliotheek Heesch tussen 10.00 en 12.00u klaar voor al je schrijfvragen. Heb je vragen over een tekst die je geschreven hebt of wil je graag beginnen met schrijven maar weet je niet hoe? Annelies geeft je graag advies.

Iedereen is van harte welkom met hun vraag.
“Vragen over taal vind ik interessant. Zelf schrijf en lees ik graag. Daarbij vind ik het enorm leuk om mensen verder te helpen met hun eigen schrijfvaardigheid.” vertelt Annelies. Ze benadrukt dat Schrijfadvies met Annelies voor iedereen is. ”Ik houd van alle soorten tekst en taal.’

Schrijfplezier
In maart zijn we enthousiast gestart met het schrijfadvies. Nu gaan we dit weer oppakken. Mensen kunnen met schrijven hun ervaringen, gedachten en fantasie kwijt op papier. Met het advies van Annelies kun je het plezier in het schrijven verhogen. Ook kun je van je eigen tekst een mooi verhaal of gedicht maken” zegt Caroline Huibers, bibliothecaris van de Bibliotheek Heesch.

Aanmelden noodzakelijk
Om de richtlijnen van het RIVM te kunnen waarborgen is aanmelden voor het advies verplicht. Annelies kan per zaterdag 3 mensen advies geven. Je kunt een tijdslot aangeven wanneer je belt met Bibliotheek Heesch 0412-451857 en aan de balie in Bibliotheek Heesch. Wegens deze beperkte aanmeldingen zal Annelies 1 x per 2 weken in de bibliotheek aanwezig zijn om alsnog veel mensen advies te kunnen geven.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen