Walk & Talk over Leren en Werken met Hans Richters

Walk & Talk over Leren en Werken met Hans Richters
Van Di 03 Nov 10:00 tot Di 03 Nov 12:00
Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 3 november weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden.

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten.

Hans Richters
Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. De gastspreker van deze bijeenkomst is Hans Richters van ‘Leren en Werken Noordoost-Brabant’. ‘Leren en Werken’ is er voor iedereen die op een kruispunt staat in zijn werkende of studerende leven. Mensen die iets anders willen gaan doen of noodgedwongen voor een andere baan of opleiding moeten kiezen kunnen zij ondersteunen in de keuze voor deze nieuwe uitdaging.

Walk&Talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. In verband met een maximumaantal (RIVM-maatregel) graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen