Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden

Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden
Van Di 07 Jul 14:00 tot Di 07 Jul 16:00

Walk&Talk gaat weer van start!
Na het sluiten van de bibliotheken in verband met de corona-crisis lag Walk&Talk stil. Maar gelukkig mogen we weer bijeenkomsten organiseren! Walk&Talk is een maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden.


Contacten leggen

Werkzoekenden krijgen dan de gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Ook krijgen ze tips en suggesties die hen kunnen helpen in de zoektocht naar een baan. Er worden geregeld gastsprekers uitgenodigd die een korte inleiding geven op een thema rondom werk. De nadruk ligt op het ontmoeten van andere werkzoekenden en het leggen van nieuwe contacten. Bij de bijeenkomst van 7 juli is oud-deelnemer Walk & Talk Kim Lohstroh te gast. Zij is nu werkzaam bij Career Desq en komt haar verhaal met ons delen, en om tips te geven over de cv's van de deelnemers. Uiteraard is het dan belangrijk dat iedereen die zich aanmeldt zijn of haar cv meeneemt.


Dit wordt allemaal besproken in Bibliotheek Oss, elke eerste dinsdag van de maand van 14:00u tot 16:00u. In verband met een maximumaantal (RIVM-maatregel) graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Evenementen herhalingen