Gaat niet door: De beste onderzoeken door jongeren

Gaat niet door: De beste onderzoeken door jongeren
Van Do 26 Maa 19:30 tot Do 26 Maa 21:45

Op donderdagavond 26 maart, om 19.30 uur worden in Bibliotheek Uden verschillende onderzoeken van leerlingen van het Udens College gepresenteerd. De leerlingen plozen allemaal een ander thema uit en maakten daarvan een profielwerkstuk.

Ze onderzochten onder andere de impact van een eeuwenoude farao op kunst en religie, het effect van een veganistisch dieet op de gezondheid van de mens, de pyschologische ontwikkeling van een persoon tijdens de eerste wereldoorlog en de invloed van social media op marketingstrategie├źn. Erg uiteenlopend dus! De leerlingen presenteren hun onderzoeken in een TedX-achtige vorm; kort maar krachtig. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt wie van de presentaties inhoudelijk het beste is. Het winnende profielwerkstuk wordt opgenomen in de collectie van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. De beste profielwerkstukken verdwijnen zo niet in de kast, maar krijgen een mooi podium.

De finale vindt plaats op 26 maart, aanvang 19.30 uur in de Bibliotheek Uden en is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden. Aanmelden is gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen