Schrijfadvies met Annelies

Schrijfadvies met Annelies
Van Za 07 Maa 10:00 tot Za 07 Maa 13:00

 

Schrijfadvies met Annelies
Op zaterdag 7 maart zit Annelies Cuijpers, schrijfdocente van creatief centrum De Eijnderic, in Bibliotheek Heesch tussen 10.00 en 13.00u klaar voor al je schrijfvragen. Heb je vragen of een tekst die je geschreven hebt of wil je graag beginnen met schrijven maar weet je niet hoe? Annelies geeft je graag advies.

Schrijftafel in de bibliotheek Heesch
De leestafels zijn bekend in de bibliotheek. Je kunt er de krant of een tijdschrift lezen met een kopje koffie of thee erbij. Elke eerste zaterdag van de maand maken we van één van de tafels een schrijftafel voor Schrijfadvies met Annelies.
“Vragen over taal vind ik interessant. Zelf schrijf en lees ik graag. Daarbij vind ik het enorm leuk om mensen verder te helpen met hun eigen schrijfvaardigheid.” vertelt Annelies. “Mensen kunnen ook elkaar helpen met schrijven.”

Iedereen is van harte welkom met hun vraag
Annelies benadrukt dat Schrijfadvies met Annelies voor iedereen is: ‘Mensen die willen beginnen met schrijven zijn van harte welkom. Maar ook mensen die al een tijdje bezig zijn met schrijven en hulp willen met de opbouw en vormgeving van hun verhaal. Of als je advies wilt over het schrijven van gedichten of hulp nodig hebt bij het maken van artikelen voor verenigingsbladen of blogs willen schrijven. Ik houd van alle soorten tekst en taal.’

Elke eerste zaterdag van de maand opnieuw Schrijfadvies met Annelies.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen