Gaat niet door : Lezing - Tussen de Regels - met Josha Zwaan

Selecteer toegangsbewijzen

Gaat niet door : Lezing - Tussen de Regels - met Josha Zwaan
Van Do 02 Apr 20:00 tot Do 02 Apr 22:00

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers.

Tijdens deze avonden vertellen schrijvers over hun werk en lezen voor. Sommige schrijvers worden geïnterviewd. Er is altijd gelegenheid om zelf vragen te stellen. Vaak is een boekhandel aanwezig om boeken te verkopen, maar je mag ook een eigen boek meenemen om te laten signeren.

Josha Zwaan
Josha Zwaan is schrijver en schrijfdocent. Ze debuteerde in 2010 met de roman Parnassia. Later volgden Zeevonk en Dwaallicht. Het waargebeurde boek Emma wil leven gaat over een meisje dat twaalf is als ze gediagnosticeerd wordt met anorexia. Zwaans vierde roman, Saturnusplein 3, gaat over een vrouw die haar man verliest in WOII omdat hij gefussilleerd als communistisch verzetsstrijder. De vrouw moet onderduiken omdat ze Joods is. Ze keert terug als een koude vrouw en moeder.

In de lezing vertelt Josha Zwaan over hoe Saturnusplein 3 (een waargebeurd verhaal) rechtstreeks verband houdt met haar debuutroman Parnassia.

Kaartverkoop
Kaarten: € 10,-
Kaarten met korting: € 7,-
Leden van de Bibliotheek en CJP-leden kunnen in de voorverkoop kaarten kopen voor € 7,- per stuk.
Kaarten zijn online te koop en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.


Bibliotheek Zeeland organiseert de avond in samenwerking met The Read Shop Spijkers in Schaijk.


Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen