Poezieweek in bibliotheek Veghel met schrijverscollectief Meierij

Poezieweek in bibliotheek Veghel met schrijverscollectief Meierij
Van Za 01 Feb 13:30 tot Za 01 Feb 16:00

Bibliotheek Veghel organiseert op zaterdag 1 februari samen met Schrijverscollectief Meierij een poëziemiddag. Van 30 januari tot en met 5 februari is het Poëzieweek en kunnen bezoekers op deze zaterdag gratis naar poëzie komen luisteren in de Bibliotheek.

Poëzieweek
De Poëzieweek staat in het teken van de nieuwe generatie dichters. In elke generatie staan dichters op die een stem geven aan wat nieuw is en onbekend en kleur en klank geven aan de tijd van nu. Ook vandaag spreken dichters luid en duidelijk, met nieuwe woorden en nieuwe vormen. Hun gedichten begeleiden je bij elke stap in de richting van de toekomst. De toekomst is nu!

Schrijverscollectief Meierij
Schrijverscollectief Meierij zal zaterdag 1 februari van 13.30 tot 16.00 uur in de Bibliotheek poëzie voordragen in het thema van de poëzieweek: De toekomst is nu! Bezoekers mogen gratis komen luisteren naar de verschillende dichters.

Deze week start ook de expositie van de kunstenaar Mari Kapteijns in het cultuurcafé van Bibliotheek Veghel. Hij exposeert met reliëfs en gedichten die aansluiten op het thema.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen