Kleutertijd

Kleutertijd
Van Za 25 Jan 14:00 tot Za 25 Jan 14:45

De Nationale Voorleesdagen is een jaarlijkse landelijke campagne. Doel is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die nog niet zelf kunnen lezen. Tien dagen lang wordt de aandacht gevestigd op het belang van voorlezen, zowel in de groep als thuis. Tijdens de Voorleesdagen staat het Prentenboek van het jaar centraal. De Nationale Voorleesdagen zijn van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari.
Het prentenboek van het jaar is dit jaar Moppereend  geschreven door Joyce Dunbar en Petr Horacek.Voor meer informatie: www.nationalevoorleesdagen.nl.

Op zaterdag 25 januari is het voor de allereerste " kleutertijd" . Een superleuke voorleesactiviteit voor kleuters! Deze keer zal er worden voorgelezen uit het prentenboek van het jaar: " Moppereend". Hierna zullen de kinderen de avonturen van moppereend  zelf  beleven tijdens een speurtocht op de jeugdafdeling van de bibliotheek. Kom je ook?
Kleutertijd is gratis. Aanmelden is niet nodig.

 

Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er in bibliotheek uden, Volkel en odiliapeel een peuterquiz. Los samen met je peuter de vragen op die in de bibliotheek hangen en maak kans op een kleine editie van het prentenboek van het jaar "moppereend"!

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen