Foto-expositie Markant Oss van fotoclub Focoss in de Bibliotheek Oss

Foto-expositie Markant Oss van fotoclub Focoss in de Bibliotheek Oss
Van Di 14 Jan 11:00 tot Zo 09 Feb 16:00
Van dinsdag 14 januari tot en met zondag 9 februari is er een groot aantal foto’s te zien gemaakt door de Osse fotoclub Focoss.

Markant Oss
Het door Focoss gekozen thema is Markant Oss en geeft een veel omvattend beeld van bekende én minder bekende plekjes in de gemeente Oss (inclusief de omliggende dorpen en kernen) Voor de echte Ossenaren zal het meestal meteen duidelijk zijn waar de foto’s zijn gemaakt. Maar voor de minder bekende plekken en niet-Ossenaren is bij elke foto de maker, de locatie en de techniek van het fotograferen vermeld.

Ondanks dat digitale fotografie en foto’s maken met je telefoon dagelijkse kost zijn geworden blijft analoge fotografie ook nog steeds populair. Om deze ambacht onder het voetlicht te brengen is een vitrine geheel ingericht met analoge fotocamera’s en de bijbehorende attributen. Deze vorm van fotografie (je ziet pas ná het ontwikkelen en afdrukken wat je eigenlijk hebt gefotografeerd) wordt nog steeds door enkele leden van Focoss gebruikt om aparte en stijlvolle zwart-wit foto’s te maken.

Focoss
Ben je geïnspireerd geraakt door de foto’s van Focoss en wil je meer weten over fotografie? Dan ben je van harte welkom om op een clubavond (elke maandag) vrijblijvend te komen kijken. Focoss is een gezellige, kleinschalige club met beginnende en ervaren hobby-fotografen. Samen bespreken ze foto's, worden er leuke foto-uitstapjes gemaakt, leren ze van elkaar over apparatuur en waar regelmatig sprekers en bekende fotografen komen vertellen over hun werk. Meer info en foto's: www.focoss.nl

Focoss steunt een goed doel in Oss
De foto's van “Markant Oss” die fotoclub Focoss in de bibliotheek exposeert zijn te koop. De fotografen van Focoss stellen hun werk graag ter beschikking voor een goed doel. Het minimumbedrag is € 25,00, maar men mag uiteraard een hoger bedrag bieden. De foto gaat uiteindelijk naar de hoogste bieder. De opbrengst hiervan schenkt Focoss aan een goed doel in de gemeente Oss. Bij de expositie liggen briefjes waarop men fotonummer en biedingsbedrag en uiteraard de contactgegevens kunnen worden ingevuld. Deze kunnen in de speciale zuil worden gedaan. Na afloop wordt contact opgenomen met de hoogste bieders per foto.

 

De foto-expositie Markant Oss is te zien van dinsdag 14 januari tot en met zondag 9 februari tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Oss

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen