Oudercafé in de Bibliotheek Oss: inloop voor ouders met jonge kinderen

Oudercafé in de Bibliotheek Oss: inloop voor ouders met jonge kinderen
Van Wo 22 mei 10:00 tot Wo 22 mei 12:00


Het oudercafé is een gezellige ochtend waar kinderen (samen) kunnen spelen en ouders elkaar tijdens de koffie of thee vrijblijvend kunnen ontmoeten. Een ideale gelegenheid om te praten over opvoedkundige thema's, (borst)voeding, dragen en draagdoeken of samen slapen. Wellicht ontmoet je iemand die er ervaring mee heeft en leuke anekdotes kan vertellen of nuttige informatie met je kan delen. Het oudercafé is van 10.00 tot 12.00 uur op de 2e etage van de Bibliotheek. Kom gerust eens langs.

Thema
Tijdens deze bijeenkomsten nodigen we steeds een andere spreker uit om over een bepaald thema te vertellen.

* Op woensdag 22 mei sluit een kinderfysiotherapeut van Kinderpraktijk Jacq. Smolders aan. Niets gaat zo snel als de ontwikkeling van het jonge kind. Als er in de ontwikkeling iets stagneert, iets niet vanzelf gaat of als er problemen optreden op gebied van beweging dan kan een kinderfysiotherapeut advies geven.
Bij elk oudercafé sluit Jacqueline Goes aan om vragen te beantwoorden. Zij is al ruim 10 jaar lang werkzaam als kraamverzorgende en heeft zich gespecialiseerd in nazorg binnen gezinnen waar een kindje geboren is. Bij haar kun je even je verhaal kwijt en vragen stellen.
* Op woensdag 26 juni is het consultatiebureau aanwezig om wat te vertellen over gezonde voeding voor kinderen. Je kunt met al je vragen over voeding terecht bij de jeugdverpleegkundige deze ochtend.
We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar. Voel je welkom.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen