Ik blijf bij je

Ik blijf bij je
Van Ma 20 mei 20:00 tot Ma 20 mei 22:00

Verhalen over trouw(en) en twijfelen
De maand mei staat bekend als de trouwmaand. De maand bij uitstek om naar  verhalen over trouw(en) en twijfelen te komen luisteren. Dit kan op maandag 20 mei als Mathieu Bosch zijn verhaal over de belevenissen als trouwambtenaar komt vertellen in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther.

De afgelopen jaren trouwde hij honderden geliefden, waarvan het gros op kasteel Heeswijk en de Heische Hoeve in Dinther. Dat leverde evenzoveel bijzondere ervaringen op. Een huwelijk is zelden gewoon, standaard of saai. De belevingen en vooral verwachtingen zijn altijd enorm groot. De teleurstellingen gaan daarbij hand in hand. Bij ingestorte taarten, ruziënde exen, het door vrienden verzorgde amateurtoneel, de speech van je tante. Het vergt de nodige inspanning, zo'n trouwdag.

Mathieu Bosch bundelde de vijftig meest bijzondere verhalen in het boekje: Ik blijf bij je.
Een boek met alles over trouwen. Rituelen, gebruiken, bijgeloof, waarschuwingen, aanbevelingen, tips, codes, kledingadviezen, familie, vrienden, kinderen, locaties, huisdieren, paarden, vervoer, leermomentjes, do’s en don’ts, speeches, waarheden en leugens, muziek, pijnlijke stiltes en heel veel liefde. Niet alleen degene die de ware is of wil worden,  maar iedereen die geïnteresseerd is in bijzondere verhalen is van harte welkom in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther. 

Aanvang 20.00 uur

De toegang is gratis, maar aanmelden is wenselijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
aan de balie van een van onze bibliotheken of klik hier voor het aanmeldformulier

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen