Boekpresentatie Het waterschaap

Boekpresentatie Het waterschaap
Van Zo 24 Maa 13:30 tot Zo 24 Maa 16:00


Bibliothecaris Annelies van Uden presenteert haar eerste eigen boek

Zondagmiddag 24 maart presenteert Annelies van Uden haar eerste boek Het waterschaap in Bibliotheek Veghel. Met vele activiteiten rondom de presentatie is er voldoende te beleven voor alle kinderen. Illustrator John Rabou is tijdens deze middag aanwezig en zijn illustraties zijn live te bewonderen.

Annelies van Uden
Annelies van Uden is al jaren werkzaam als jeugdbibliothecaris in de gemeente Meierijstad. In samenwerking met illustrator John Rabou schreef zij haar eerste prentenboek Het waterschaap dat door De Vier Windstreken uitgegeven wordt. Het eerste exemplaar wordt uitgepakt en voorgelezen aan alle kinderen die aanwezig zijn. Daarna wordt er feest gevierd met groot en klein. Johns illustraties zijn live te bewonderen, er wordt getrakteerd en er zijn tal van activiteiten voor de kinderen. Boekhandel Schellen uit Veghel is aanwezig om de boeken te verkopen die vervolgens door Annelies en John gesigneerd worden.

Het waterschaap
Manfred wil zwemmen. Echt héél graag. De andere schapen vinden het een slecht idee, maar Manfred zit uren aan de waterkant te dromen over de vlinderslag, snorkelen en bommetjes maken in de sloot. Alleen... hoe krijgt hij dat voor elkaar?

Kom je ook?
De boekpresentatie vindt plaats op zondagmiddag 24 maart 2019 vanaf 13:30 uur in Bibliotheek Veghel (Markt 1). Iedereen is van harte welkom!

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus