Stoere Vrouwen, Sterke Verhalen met Anneke van Giersbergen

Stoere Vrouwen, Sterke Verhalen met Anneke van Giersbergen
Van Vr 05 Apr 20:30 tot Vr 05 Apr 23:00
Stoere vrouwen, Sterke verhalen
Met Anneke van Giersbergen en Valérie Bongaarts

Dat vrouwen rock ’n roll zijn weten de Bibliotheek Uden en De Pul al lang. De tijd is meer dan rijp voor de allereerste editie van ‘Stoere vrouwen, Sterke verhalen’ op vrijdagavond 5 april in de Pul. Geheel in het thema van de Boekenweek 2019 vertellen Stoere Vrouwen hun mooiste en sterkste verhalen en praten over hun favoriete muziek. Op 5 april zijn zangeres Anneke van Giersbergen en theatermaker en schrijfster van korte verhalen en gedichten, Valérie Bongaarts te gast.

Zangeres Anneke van Giersbergen is misschien wel de stoerste vrouw van Nederland en valt niet in een hokje te plaatsen. Ze maakte indruk als frontvrouw van metalband The Gathering en volgt sinds 2007 haar eigen weg op muziekgebied. Betoverend was ze als Agua de Annique en verpletterend met haar huidige band VUUR. Ondertussen vond ze ook nog de tijd om het kinderboek De beer die geen beer was om te toveren in een muzikale jeugdvoorstelling. Natuurlijk hebben we haar gevraagd of ze haar mooiste liedjes wil spelen.

Valérie Bongaarts is een bezig bijtje. Ze is niet alleen theatermaker en Programmeur Theater, Dans & Muziek bij Arthouse LUX in Nijmegen, maar schijft ook korte verhalen en gedichten. Ze stond op de podia van Onbederf’lijk Vers, Nijmeegse Poëziefeest en Dichters in de Prinsentuin. Vanavond draagt Valérie haar mooiste gedichten voor.

Na afloop, rond 23.00 uur, is er ook nog tijd genoeg om je eigen sterke verhalen te vertellen!

Datum en locatie: vrijdag 5 april in De Pul Uden
Aanvang : 20.30 uur, deur open 20.00 uur
Entree: € 10,- bibliotheekleden en studenten / € 12,50 overige bezoekers
Kaartverkoop online via www.livepul.com of op de avond zelf aan de deur

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen


Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus