Peuter/kleuteropening Volkel

Peuter/kleuteropening Volkel
Van Wo 23 Jan 16:00 tot Wo 23 Jan 17:00

De bibliotheek staat tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019, van 23 januari tot en met 2 februari 2019, in het teken van Harry de kat en Vera de vlinder.

 

Tijdens de feestelijke opening lezen we uw kind voor uit “Een huis voor Harry” van Leo Timmers.

De kater Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot hij Vera vlinder ontmoet. Zij vraagt Harry om buiten tikkertje te komen spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt, want zij is veel sneller. Harry weet niet meer waar hij is. Hij is verdwaald.

Na het voorlezen ontmoeten de kinderen in de bibliotheek Vera vlinder en volgt er een leuke, muzikale speurtocht. We hopen samen met de kinderen de weg naar het huis van Harry terug te vinden.

Wil je weten of Harry de weg weer terug vindt naar huis? Kom dan naar de bibliotheek Uden of Volkel.

Meld je aan door je op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de klantenservice van bibliotheek. Je mag je (poezen)knuffel meebrengen.

Er zijn drie feestelijke openingsactiviteiten op woensdag 23 januari:

10.00-11.00 Peuteropening bibliotheek Uden

16.00-17.00 Peuter/kleuteropening bibliotheek Volkel

18.00-19.00 Pyjamaparty Uden. (je mag in je pyjama komen).

Ben je niet in de gelegenheid om naar de feestelijke opening te komen? Kom dan naar het Peuteruurtje op vrijdag 25 en dinsdag 29 januari a.s. van 10.00-11.00 uur in bibliotheek Uden, zodat je bovenstaande activiteit toch nog kunt beleven.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus