Ondernemen voor Jongeren

Selecteer toegangsbewijzen

Ondernemen voor Jongeren
Van Wo 27 Feb 20:00 tot Wo 27 Feb 22:00

Jong je eigen bedrijf       

Stel, je vlogt als een baas, draait de sterren van de hemel als DJ of maakt prachtige sieraden voor iedereen die het vraagt. Hoe gaaf zou het zijn als je van jouw hobby je werk kan maken? Steeds meer jongeren verdienen hun geld als eigen baas. In 2013 had Nederland 50.423 jongeren die zelf een bedrijf runde: in 2018 is dat met zo’n 25% gestegen naar 66.312.

Droom je er zelf ook van eigen baas te worden? Kom dan op woensdag 27 februari van 20.00 uur tot 22.00 uur naar de bibliotheek in Heeswijk-Dinther voor de workshop ‘Jong je eigen bedrijf’. Tijdens de workshop maak je kennis met de wereld van het ondernemerschap en ontdek je wat je nodig hebt om eigen baas te worden.

De workshop wordt begeleid door Nuala Burns - zelfstandig ondernemer en voorheen docent Business Innovation aan de Avans Hogeschool en coach van ZomerOndernemer Oss-Bernheze. Dus heb je vragen, twijfels of ben je gewoon nieuwsgierig of het ondernemerschap iets voor je is? Ontdek het op 27 februari 2019!

Kaartverkoop is € 2.50 per persoon (wel of niet leden), te verkrijgen aan de balie van de bibliotheek of via onze website

 

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus