Kunst en Antiek Spreekuur in de bibliotheek Heesch

Kunst en Antiek Spreekuur in de bibliotheek Heesch
Op 26 januari 2019

Kunst en Antiek Spreekuur in de bibliotheek Heesch

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor een taxatie. Wel mag je natuurlijk langs komen om naar de mooie verhalen te luisteren. Je mag dan altijd jouw antiek meenemen, want wellicht is er tussendoor nog tijd over om toch even naar de spullen te kijken. We kunnen alleen niet met zekerheid zeggen of je aan de beurt komt.

Bibliotheek Heesch heeft op zaterdag 26 januari 2019 veel weg van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch, maar dan zonder camera's. Iedereen kan tussen 10.00 en 13.00 uur aan een taxateur maximaal twee materialen laten zien. De meegebrachte objecten worden direct op waarde geschat door Drs. Jan Wolter van den Berg, RegisterTaxateur Kunst en Antiek. Na ruim tien jaar werkzaam geweest te zijn bij Sotheby's Amsterdam als algemeen taxateur en veilingmeester, werkt hij sinds 2009 als zelfstandige op dit gebied. Hij verzorgt taxaties voor allerlei doeleinden, voor particulieren, bedrijven en ook musea. Hij weet (bijna) altijd het verhaal achter het voorwerp. Op diverse plaatsen wordt hij al vergeleken met een wandelende geschiedenis encyclopedie. Ook als u niks te taxeren heeft, kunt u gerust langskomen. De verhalen die Drs. Jan Wolter van den Berg vertelt over de objecten zijn heel bijzonder.

VOL: Om lange wachtrijen te voorkomen, is het noodzakelijk dat u uw taxatie van tevoren opgeeft. U krijgt dan een tijdstip aangegeven waarop u in de bibliotheek verwacht wordt. De taxatie is gratis.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus