Het woord aan de schrijver: Carolijn Visser

Selecteer toegangsbewijzen

Het woord aan de schrijver: Carolijn Visser
Van Di 13 Nov 20:00 tot Di 13 Nov 22:30


Carolijn Visser is op dinsdag 13 november te gast in bibliotheek Heesch. De lezing begint om 20.00u.

Tussen de regels: Het woord aan de schrijver.
Iedereen heeft een verhaal. Een auteur heeft de mogelijkheid om het op papier te zetten. Maar het verhaal wat u leest is niet alles. Er is meer te vertellen. Het woord aan de schrijver geeft u de kans
om nog meer van de auteur te horen. Laat u inspireren door uw favoriete grote naam van de huidige Nederlandse literatuur.

Over Carolijn Visser
Carolijn Visser, geboren in Zeeland, reisde voor haar boeken de hele wereld over. Ze schreef onder andere Grijs China, Buigend bamboe en Vrouwen in den vreemde. In 2013 ontving ze de Bob den Uylprijs voor Argentijnse avonden en in 2017 de Libris Geschiedenis Prijs voor Selma. In dit boek beschrijft zij het tragische verhaal van een levenslustige Nederlandse vrouw in communistisch China.
In Heesch vertelt Visser uitgebreid over de totstandkoming van het boek Selma.

Literaire lezing
In Heesch vertelt Visser uitgebreid over de totstandkoming van Selma. Ook zal ze aandacht besteden aan haar onlangs uitgekomen boek: Zeeuws geluk. Dit nieuwe boek schreef zij op uitnodiging van een Zeeuwse zorgorganisatie: een boek over Zeeland. Zij logeerde op Walcheren en Noord-Beveland in verblijven waar ouderen aan wie het heden ontglipt een thuis wordt geboden. Zij sprak met bewoners en hun familie, met zorgmedewerkers en vrijwilligers. Over hoe het water kwam, de klederdracht, de Duitse badgasten, de strenge kerk. Maar ook over de weidse landschappen, het silhouet van Veere en de levendige dorpscafés.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze literaire lezing op dinsdag 13 november kosten €5,- in de voorverkoop voor NOBB-leden en €7,00 voor niet-leden. Op de avond zelf kosten de kaarten voor iedereen €7,00.
Kaarten zijn online te koop én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Meer Literaire lezingen: Tussen de Regels

18 Web Tussenderegels 2018 2019 2


Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus