Avond van de Protestsong!

Selecteer toegangsbewijzen

Avond van de Protestsong!
Van Vr 26 Okt 20:00 tot Vr 26 Okt 23:00


Zin in een bijzondere avond uit? Kom dan naar de Avond van de Protestsong  waar zowel muziek als geschiedenis in de schijnwerpers staan.

Avond van de Protestsong!
Muziek is van alle tijden. Maar welke invloed heeft de geschiedenis op  muziek uitgeoefend en andersom? Ontdek het tijdens de Avond van de Protestsong! Oktober is de Maand van de Geschiedenis en het thema dit jaar is Opstand. En hoe kun je beter in opstand komen dan door muziek?
Want wie kent de protestsongs tegen de Vietnamoorlog niet? Dat muziek en geschiedenis hand in hand gaan, laten we zien op deze avond. De band Co-Incidental laat verschillende, bekende protestsongs horen. . De sprekers Peter van den Broek, Henk Buijks en Peter van der Wijst zetten de songs en hun betekenis in een historisch perspectief. Zij nemen ons mee terug naar de 20e eeuw.

Kaartverkoop
Beleef deze historische avond met ons mee op vrijdagavond 26 oktober vanaf 20.00 uur. Kaarten zijn voor €2,50 te koop via de website en aan de balie van de bibliotheken. Voor niet-bibliotheekleden en op de avond zelf zijn de kaarten €3,50.
Kom jij ook gisteren ontdekken, om vandaag te begrijpen?

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus