De leesmiljonairs vieren feest met Tosca Menten

De leesmiljonairs vieren feest met Tosca Menten
Van Vr 12 Okt 18:45 tot Vr 12 Okt 20:30

Miljonairsfeest!
Vanaf de zomer lezen heel veel kinderen uit Bernheze hard door om zoveel mogelijk leesminuten te halen. En met succes! De leesthermometer in de bibliotheek nadert de 1 miljoen leesminuten! Een geweldige prestatie waar alle kinderen trots op mogen zijn. Een miljonairsfeest hebben ze dan ook dik verdiend. Deelnemers aan 'Leesmiljonairs zijn uitgenodigd om op vrijdagavond 12 oktober naar de theatervoorstelling ‘Bomkak zing’s!’ te komen.

Bomkan zing's!
Kinderboekenschrijfster Tosca Menten, bekend van o.a. Dummie de Mummie boeken, verzorgt dit jaar het miljonairsfeest. Haar theatervoostellin zit vol vreemde personages, gekke verhalen en vrolijke liedjes over de boeken van Tosca Menten. Deze keer met een Jamaicaans sausje in verband met het verschijnen van Dummies tiende jubileumboek.

Tosca Menten
Tosca Menten maakt er samen met alle leesmiljonairs een knotsgek feestje van! Na afloop van de voorstelling deelt Tosca Menten handtekeningen uit.

Meld je aan!
Alle kinderen die meedoen aan Leesmiljonairs zijn via de mail uitgenodigd. Geen bericht ontvangen?
Kom dan snel naar de bibliotheek om je aan te melden. De toegang is gratis en aanmelden kan tot 5 oktober.
Neem je Leesmiljonairsboekje en -diploma‘s mee.

Datum: vrijdag 12 oktober

Tijd: 19.00 – 20.30 uur (de voorstelling begint om 19.00 dus graag aanwezig zijn vanaf 18.45 uur) Locatie: Nesterlé gebouw in Nistelrode (Parkstraat 2)

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus