Leesmiljonairsfeest Meierijstad

Leesmiljonairsfeest Meierijstad
Van Vr 12 Okt 18:30 tot Vr 12 Okt 20:00
Met je beste vriend naar het Leesmiljonairsfeest

Heb jij deze zomer meegedaan aan Leesmiljonairs en je diploma gehaald? Dan heb je een exclusief toegangskaartje voor het Leesmiljonairsfeest in bezit! Op vrijdag 12 oktober ben je van 18.30 tot 20.00 uur welkom in de Raadzaal van Bibliotheek Veghel voor een spectaculaire party. En het mooiste is: je mag je beste vriend of vriendin meenemen.

Heel veel kinderen deden deze zomer mee aan Leesmiljonairs, het leesprogramma van de bibliotheken in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp. Ze probeerden zoveel mogelijk te lezen om samen 1.000.000 leesminuten te halen. Veel (voor)lezen en de bibliotheek bezoeken leverden cadeautjes en Leesmiljonairsdiploma’s op. Die diploma’s zijn het ticket voor het Leesmiljonairsfeest op 12 oktober. Elke Leesmiljonair mag één vriend of vriendin meenemen.

Vrienden
Het Leesmiljonairsfeest vindt plaats in de Kinderboekenweek en staat dan ook helemaal in het teken van het thema van dit jaar: ‘Vriendschap’.  Op het programma staan onder meer een green screen-photoshoot, het maken van vriendschapsbandjes, een quiz over boekenvrienden en een bingo. Dj’s én vrienden Ruud en Bob zorgen voor de muziek en we hebben natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.

Toegangsbewijs
Aanmelden voor het Leesmiljonairsfeest is niet nodig, maar je moet wél je diploma meenemen; dat is je toegangsbewijs. Elke Leesmiljonair mag één vriend meenemen. Ouders zijn welkom om te brengen en te halen. Wil je meer weten? Mail dan met Annelies van Uden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus