Plusmenu: Kees van der Heijden ‘Nieuwsgierig naar de Natuur’

Plusmenu: Kees van der Heijden ‘Nieuwsgierig naar de Natuur’
Van Do 11 Okt 10:00 tot Do 11 Okt 11:30
Udenaar Kees van der Heijden geeft op 11 oktober om 10 uur een KennisMakerslezing in het Plusmenu over de natuur. In ‘Nieuwsgierig naar de Natuur’ neemt Kees u mee in de wondere wereld van al het natuurschoon dat ons omringt. Kees wil u, aan de hand van een hoop materiaal uit de natuur, verbazen, inspireren en interesseren in de veelzijdigheid van de natuur en van u het nieuwsgierige kind maken. Aan het eind van de lezing is er nog tijd om met elkaar in gesprek te gaan over onze hedendaagse kijk op na-tuur en milieu.

Kees van der Heijden werd in 1939 geboren in Amsterdam en woont al sinds 1956 in Uden.  Al vanaf zijn 12e jaar is hij erg geïnteresseerd in de natuur en volgde de middelbare tuinbouwschool. Inmiddels is Kees gepensioneerd, maar geeft nog altijd zo’n 4 keer per jaar lessen op een aantal basisscholen over bepaal-de onderwerken uit de natuur. Kees is vader en opa van 3 kinderen en 6 kleinkinderen.

De lezing in het leescafé van de Bibliotheek maakt onderdeel uit van het Plusmenu, een divers aanbod van de grote culturele instellingen van Uden. Een kaartje kost € 2,50, inclusief een kopje koffie of thee.

Datum: donderdag 11 oktober 2018
Locatie: Bibliotheek Uden
Tijd: 10.00-11.30 uur
Prijs: € 2,50, inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het kopen van een kaartje.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus