Luistercafé over Eric Clapton

Luistercafé over Eric Clapton
Van Vr 14 Sep 20:30 tot Vr 14 Sep 22:00

In zaal De Apotheek in CHV Noordkade in Veghel start vrijdag 14 september weer een nieuw seizoen van Luistercafé Noordkade. Centraal deze keer staat zanger-gitarist Eric Clapton. Het Luistercafé is een initiatief van Bibliotheek Meierijstad in samenwerking met Cultuur Haven Veghel.

De muziek op de avond wordt verzorgd door Storing! Deze band uit Eindhoven speelt nummers uit het uitgebreide repertoire van Clapton. Een gesprek is er met Willie Minkels. Hij is verzamelaar van alles wat met Clapton te maken heeft. Eric Clapton (1945) wordt gezien als een van de grootste artiesten ter wereld. In de jaren zestig en zeventig had hij veel succes met met toonaangevende bands als The Yardbirds, Cream en Derek & the Domino's en ook later als soloartiest was hij erg invloedrijk. Bekende nummers van Clapton (bijnaam Slowhand) zijn 'I Shot The Sheriff', 'Forever Man', 'Wonderful Tonight' en 'Tears In Heaven.'

De aanvang van het Luistercafé is 20.30 uur. De entree is gratis. Het volgende Luistercafé is op vrijdag 5 oktober. Centraal staat dan Thé Lau (The Scene).

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus