Lezing over het boek 'Bitterzoete Thee', door auteur Zahed Nurin

Lezing over het boek 'Bitterzoete Thee', door auteur Zahed Nurin
Van 20 juni 2018 20:00 tot 20 juni 2018 22:00


Op  Wereldvluchtelingendag komt Zahed Nurin, schrijver van zijn debuutroman Bitterzoete Thee, vertellen over de ontmoeting tussen verschillende culturen.


Wereldvluchtelingendag
De Verenigde Naties hebben 20 juni uitgeroepen tot Internationale Dag van de Vluchteling. Wereldwijd is er dan aandacht voor het lot van vluchtelingen. Bibliotheken Bernheze schenken hier in samenwerking met vluchtelingenwerk Bernheze graag aandacht aan en zijn blij dat Zahed Nurin zijn verhaal komt vertellen.

Bitterzoete Thee
Zahed Nurin: “Elk mens, ongeacht zijn afkomst, verlangd naar liefde en verbondenheid“. Het boek Bitterzoete Thee is gebaseerd op het levensverhaal van Zahed. Het gaat over een opa die moedige stappen voor zijn kinderen zet. Het is een verhaal over de dromen van een tweeling. Een tweeling die in een dorp omgeven worden door steile zwarte bergen. Een tweeling die geboren is en droomt om piloot te worden, zonder ooit een fiets of een auto gezien te hebben. Het is een verhaal over de ontmoeting tussen culturen.

Zahed Nurin
Zahed Nurin woont sinds 19 mei 1997 in Nederland en is sinds 2003 werkzaam als pleegzorgbegeleider. In Nederland heeft hij naar eigen zeggen veel kansen gekregen om te leren en werken. En daarmee om zijn verborgen schat te openbaren. Zijn verborgen schat heeft Zahed Nurin naar eigen zeggen geopenbaard door het publiceren van zijn debuutroman Bitterzoete Thee.

Aanmelden
De lezing is in verband met Wereldvluchtelingendag gratis te bezoeken.U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aan de balie van één van de bibliotheken van NOBB of telefonisch op 0412-451857.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus