Ontmoet de Gruffalo op Heerlijk Heesch

Ontmoet de Gruffalo op Heerlijk Heesch
Van Zo 27 mei 14:00 tot Zo 27 mei 17:00


Kom ook naar Heerlijk Heesch, ontmoet de Gruffalo en laat je verrassen door de Receptenbibliotheek.

Brabant is in 2018 Europese regio van de gastronomie. “We Are Food”. In het teken van dit thema organiseren de Bibliotheken Bernheze diverse activiteiten. De tweede activiteit in de reeks is een bezoek aan het culinaire evenement Heerlijk Heesch.

Heerlijk Heesch
Elk jaar weer wordt De Misse in Heesch op een verrassende manier omgetoverd tot een heerlijk culinair evenement voor fijnproevers en levensgenieters. Gezellig en vrij toegankelijk is er voor elk wat lekkers te vinden op het gebied van eten en drinken.

Ontmoet de Gruffalo op het kinderplein
Het grote harige monster Gruffalo komt op bezoek bij Heerlijk Heesch. Gruffalo houdt namelijk van erg veel en lekker eten en heeft altijd honger. Alle kinderen mogen met de Gruffalo op de foto. Maar pas op dat je niets lekkers in je hand hebt, voordat je het weet is het verdwenen.

De Receptenbibliotheek
De bibliotheek-chef verzamelt en verspreid heerlijke Heesche recepten met de Receptenbibliotheek. De Receptenbibliotheek brengt recepten en verhalen samen, zorgt voor verbinding en laat een ander proeven van je verhaal. De Receptenbibliotheek is gevuld met heerlijke en persoonlijke recepten van lokale ondernemers, bezoekers en medewerkers van de bibliotheek. Laat je verrassen door de receptenbibliotheek.

Bibliotheek Heesch brengt een culinair bezoek aan Heerlijk Heesch op de Misse op zondag 27 mei van 14.00 – 17.30 uur op de Misse. De entree van Heerlijk Heesch is gratis.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus