NOBB

?

GEANNULEERD! Columbus: Presenteren (6 lessen)

GEANNULEERD! Columbus: Presenteren (6 lessen)

Van 17 januari 2018 14:30 tot 17 januari 2018 16:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Oss Raadhuislaan 10, 5341 GM Oss, Nederland

Categorieën: Activiteiten

Tags: Columbus

De cursus gaat niet door!

Zeg wat je wilt maar weet wat je zegt
Mag of moet jij ook wel eens ergens iets zeggen? Een spreekbeurt houden, een bedankje uitspreken of wil jij later ‘iets’ doen met presenteren op een podium, radio, televisie of online? Dan is de cursus ‘presenteren’ echt iets voor jou.

Live iets zeggen voor meerdere mensen is heel wat anders dan online chatten, al is dat in een groep. Ineens zie je dat iedereen vol verwachting kijkt naar wat jij te melden hebt. Je vraagt je af of je wel iets te melden hebt, je twijfelt misschien of dat wat je wilt zeggen wel helemaal oké is. En dan ben je ineens bang dat het niet meer lukt…

In 6 bijeenkomsten leer je op energieke en soms ook ingetogen manier te spreken in het openbaar. Je gaat ervaren hoe eenvoudig je met wat steekwoorden je hele verhaal kunt onthouden én je leert je eigen teksten schrijven.

Wie weet ben jij wel de meest veelbelovende presentator van de toekomst!

Ik hoop jou te ontmoeten!

Lesmateriaal:
Jouw lijf en stem
(Digitaal) Notitieblok

Docent: 
Peter van Aar werkt al jaren als regisseur, tekstschrijver, dagvoorzitter en presenteerde vele programma’s en bijenkomsten op podia in binnen- en buitenland en voor de televisiecamera’s. Als docent (dat papiertje heeft hij ook al jaren in zijn bezit) zijn de begrippen passie, energie en ervaring de ingrediënten die hij graag met jou deelt. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn bevlogen manier van samenwerken ook jou inspireert.

Doe je mee? 
Meld je hier aan via de website van de Volksuniversiteit Oss.

Bibliotheek Oss, Uden en Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het betreft een serie workshops en cursussen voor alle nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bibliotheek Oss, Uden en Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het betreft een serie workshops en cursussen voor alle nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Kijk voor het volledige jaarprogramma op www.volksuniversiteit.nl of in deze agenda. Graag vooraf aanmelden.

 

2018-01-17 14:30:00
2018-01-17 16:00:00

Taalhuis Veghel

Cursus digitale overheid en DigiDWerken met de digitale overheid. Word digisterker!

Meer over de cursus