NOBB

?

GEANNULEERD KennisMaker: De gevolgen van pesten

GEANNULEERD KennisMaker: De gevolgen van pesten

Van 18 september 2017 20:00 tot 18 september 2017 22:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Uden Mondriaanplein 16, 5401 Uden, Nederland

Categorie├źn: Activiteiten

Geannuleerd

Pesten is een probleem dat aandacht verdient. In Nederland worden er wekelijks zo'n 330.000 kinderen het slachtoffer van pesten. Op 18 september, in de Week Tegen Pesten, organiseert bibliotheek Uden een KennisMakerslezing door Tim Schouten. Hij vertelt over wat hij heeft meegemaakt met pesten en wat voor gevolg dit heeft gehad op zijn leven. De 40-jarige Udenaar heeft zijn pestverleden om kunnen buigen tot iets positiefs; als kindercoach helpt hij inmiddels kinderen die zelf te maken hebben met pesten. De lezing start om 20.00 uur in de bibliotheek.

Pesten heeft diepe sporen achtergelaten bij Tim en hij heeft alles aangepakt om weer zichzelf te worden. Hoe heeft hij dit gedaan? Waar had hij allemaal last van? Tijdens de KennisMakers-lezing kunnen vragen worden gesteld over uiteenlopende onderwerpen. Ook zullen verschillende gevolgen van pesten aan bod komen zoals stoornissen, stress, depressie en automutilatie. Heeft u een kind dat gepest wordt, of kent u iemand die vroeger met pesten te maken heeft gehad? Dan is deze lezing een aanrader.

De lezing is onderdeel van het KennisMakers project van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Hiermee wil de bibliotheek mensen met elkaar verbinden door het uitwisselen van kennis te stimuleren. Door middel van co-creatie worden verbindingen gelegd tussen mensen, de bibliotheek en de collectie. Door de bijzondere manier van samenwerken stelt de bibliotheek niet alleen uiteenlopende kennis ter beschikking aan een breed publiek, de KennisMaker wordt ook in staat gesteld onderdeel te zijn van de functie van de bibliotheek als kennisinstituut.

Datum: Maandag 18 september 2017
Locatie: Bibliotheek Uden
Tijd: 20.00 uur

Gratis toegang, graag vooraf aanmelden via contactuden@nobb.nl of bij de balie in de bibliotheek Uden

2017-09-18 20:00:00
2017-09-18 22:00:00

Taalhuis Veghel

Cursus DigisterkerWerken met de elektronische overheid. Word digisterker!

Meer over Digisterker