NOBB

?

Foto expositie

Foto expositie

Van 20 juni 2017 00:00 tot 08 juli 2017 00:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Oss Raadhuislaan 10, 5341 GM Oss, Nederland

Expositie Vrije Osse Fotoclub Met Body (VOFMB) te zien van dinsdag 20 juni tot en met zaterdag 8 juli

Benieuwd naar de beste foto's van de Vrije Osse Fotoclub Met Body? Kom dan tussen dinsdag 20 juni en zaterdag 8 juli naar de bibliotheek Oss. Er wordt een diverse selectie van de beste werken geëxposeerd in de thema's: portret, architectuur, macro, landschap en sport. Op zaterdag 24 juni, 1 en 8 juli is er van 11.30 tot en met 15.30 uur iemand van de fotoclub aanwezig om uw vragen rondom fotografie te beantwoorden. Ook als u nieuwsgierig bent naar hoe een fotoshoot in zijn werk gaat, bent u van harte welkom. De leden van de VOFMB laten op deze drie zaterdagen in de bibliotheek zien hoe een fotoshoot er echt aan toe gaat. Zeker de moeite waard.

De thema's
Tijdens de drie weken durende expositie zijn er foto’s te zien die met verschillende thema's te maken hebben. Bij portretfoto's gaat het om foto's van mensen, bij architectuur om het fotograferen van gebouwen. Macrofotografie is het close-up fotograferen van natuur of voorwerpen. Bijvoorbeeld insecten, bloemen, druppels, munten en fruit lenen zich om van dichtbij te fotograferen.
De natuur kan op een prachtige manier in beeld gebracht worden met fotografie, daarom zijn er landschapsfoto’s te bewonderen. De sportfanaten worden niet vergeten want ook sporten zijn vastgelegd en te zien. Voor elk wat wils dus!

VOFMB
Bij de Vrije Osse Fotoclub Met Body staat plezier voorop. Regelmatig trekken ze er samen op uit om foto's te maken. De leden krijgen opdrachten en de gemaakte foto's worden tijdens de bijeenkomsten besproken.
De club bestaat uit 36 leden van alle leeftijden. In 2016 zijn de Vrije Osse Fotoclub en de Fotoclub Met Body samengegaan en is de Vrije Osse Fotoclub Met Body ontstaan. Met deze club mensen proberen ze de kwaliteit van de foto's naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze door kennis met elkaar te delen en interessante workshops van ervaren fotografen te organiseren. De fotoclub komt één keer per maand samen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Wilt u een keer de sfeer komen proeven? Meldt u dan aan voor een proefavond. Kijk voor meer informatie op www.vofmb.nl.

 

2017-06-20 00:00:00
2017-07-08 00:00:00

Taalhuis Veghel

Cursus DigisterkerWerken met de elektronische overheid. Word digisterker!

Meer over Digisterker