NOBB

?

Informatiemiddag ‘Vergeetachtigheid of dementie’?

Informatiemiddag ‘Vergeetachtigheid of dementie’?

Van mei 19, 2017 14:00 tot mei 19, 2017 16:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Oss Raadhuislaan 10, 5341 GM Oss, Nederland

Categorieën: Activiteiten

Bibliotheek Oss organiseert op vrijdag 19 mei in samenwerking met Alzheimer Nederland een presentatie met interactief gesprek over geheugenproblemen. Dementie is immers méér dan alleen vergeten.

Alice Liedenbaum en Trudy Daatselaar geven antwoord op vragen als: Wanneer ben je gewoon vergeetachtig en wanneer is sprake van dementie? Hoe wordt de diagnose gesteld? Welke vormen van dementie zijn er? Waar kun je terecht voor ondersteuning? In hun presentatie geven zij tevens omgangstips. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

De aanvang van de bijeenkomst is 14.00 uur. Graag aanmelden via dit formulier of bij de infobalie in de bibliotheek. Toegang is gratis.

 

2017-05-19 14:00:00
2017-05-19 16:00:00

Vacature Bibliotheek Uden

Speciaal voor werkzoekenden

Lezing Zahed Nurin over Bitterzoete thee

Tegenlicht met Hendrik Hoeksema

NOBB Jeugddictee

De finale van het allereerste NOBB Jeugddictee is gewonnen door Laura van Schijndel uit groep 8 van basisschool De Regenboog in Schaijk. De eindstrijd werd gehouden in CC Nesterlé in Nistelrode, waar 39 superspellers hoorden hoe kinderboekenschrijver Anna Woltz haar dicteetekst voorlas. Laura maakte in het dictee slechts twee fouten en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

Gewijzigde openingstijden mei/juni

Spannende Boeken Weken met Esther Verhoef

Homo Deus - Leest u ook mee?

Gratis online cursussen