NOBB

?

Cursus Klik & Tik

Cursus Klik & Tik

Van mei 19, 2017 13:00 tot mei 19, 2017 14:30 Bewaar de kalender

Bibliotheek Veghel Markt 1, 5461 JJ Veghel, Nederland

Categorieën: Activiteiten

Cursus Klik & Tik

De cursus Klik & Tik helpt u beter gebruik te maken van de computer en het internet. In de cursus komen zes onderwerpen aan bod: het internet op, websites bekijken, zoeken met een zoekmachine, invullen van een online formulier, e-mailen en downloaden.

Deelnemers die nog nooit met een computer hebben gewerkt, kunnen beginen met de basis: typen, slepen en klikken met de muis. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes op computers van de bibliotheek. U volgt het programma op uw eigen tempo en onder begeleiding van een medewerker van de bibliotheek.

Doelgroep
Mensen met weinig computerervaring en volwassenen die moeite hebben hun weg te vinden op het internet. Deelname is gratis. Na afloop ontvangt u een certificaat.

Waar en wanneer
De cursus vindt plaats in Bibliotheek Veghel en wordt wekelijks gegeven op vrijdagmiddag van 13.00-14.30 uur (met uitzondering van vakanties en feestdagen). U kunt instromen zodra er plek is. Neemt u hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Contactpersoon: Ylanite Koppens
Telefoon: 0413 - 342705
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenementen herhalingen

2017-05-19 13:00:00
2017-05-19 14:30:00

Vacature Bibliotheek Uden

Speciaal voor werkzoekenden

Lezing Zahed Nurin over Bitterzoete thee

Tegenlicht met Hendrik Hoeksema

NOBB Jeugddictee

De finale van het allereerste NOBB Jeugddictee is gewonnen door Laura van Schijndel uit groep 8 van basisschool De Regenboog in Schaijk. De eindstrijd werd gehouden in CC Nesterlé in Nistelrode, waar 39 superspellers hoorden hoe kinderboekenschrijver Anna Woltz haar dicteetekst voorlas. Laura maakte in het dictee slechts twee fouten en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

Gewijzigde openingstijden mei/juni

Spannende Boeken Weken met Esther Verhoef

Homo Deus - Leest u ook mee?

Gratis online cursussen