NOBB

?

Colofon

Colofon

Deze bibliotheeksite is in januari 2013 gelanceerd. De website is ontwikkeld door HKA - Culturele IT & Consultancy in nauwe samenwerking met een aantal medewerkers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

De vormgeving is gebaseerd op de landelijke huisstijl voor openbare bibliotheken. De site maakt deel uit van de landelijke widgetstore, maar daarnaast gebaseerd op het Joomla CMS en een eigen webserver.

Deze site kan het beste worden bekeken met recente versies van de browsers Mozilla Firefox, Chrome en Safari, aanbevolen beeldschermresolutie vanaf 1024x768.

Copyright
Op deze internetpagina's rusten auteursrechten die toebehoren aan de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB). De teksten van deze site mogen overgenomen worden met bronvermelding. Op het beeldmateriaal, foto’s enz. rusten uitdrukkelijke auteursrechten die door de NOBB verkregen zijn voor publicatie op hun eigen site(s). Voor het overnemen van het beeldmateriaal dient u te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het beeldmateriaal.

Lezing Bas Heijne over de Staat van Nederland

Vacature Taalhuis Coördinator

Leren programmeren met Bomberbot!

Workshop Boekvouwkunst

Luistercafé #5: Dolly Parton

Spannende Boeken Weken met Esther Verhoef

Homo Deus - Leest u ook mee?

Hoe de bibliotheek kan helpen bij de belastingaangifte

Gratis online cursussen