De Verhalencoach is een service voor leden van de bibliotheek voor een persoonlijk advies over boeken, films en soms ook muziek. Dat zijn geen voorspelbare lijstjes, die ook op internet te vinden zijn. Het gaat echt om verrassende, persoonlijke adviezen. De Verhalencoach is er voor iedereen. Man of vrouw, jong of oud.

Een nieuwe service van de Verhalencoach zijn speciale thema adviezen. Dit zijn adviezen rondom een thema. Zo maakten de Verhalencoaches van de bibliotheek al thema adviezen rondom bepaalde ziektebeelden voor het ziekenhuis (borstkanker, darmkanker, hartinfarct, cva), rondom speciale evenementen (Samenloop voor Hoop, G1000, Operatie Market Garden), rondom speciale interesses (kracht van verhalen, historische detectives, romantiek) en bij de cursus Wijsheid van Verhalen.

Via onderstaande links kunt u deze thema adviezen gratis downloaden. Deze lijst wordt steeds aangevuld met nieuwe thema’s.

Lichaam en gezondheid

Speciale evenementen

Reisadviezen

Global goals

Interesses

Werk en Inspiratie

Boekennieuws

Op verhaal komen


Oproep

Organiseert uw organisatie een evenement waarbij u graag een bijpassend verhaaladvies zou willen uitdelen? Of heeft u een speciale reden waarom u graag een thema belicht zou zien in een advies? Stuur dan een bericht met een omschrijving van het thema naar het Verhalencoach team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij nemen dan contact met u op.