Bernheze

?

Blik op fotografie: 'Geschiedenis van de fotografie'

Blik op fotografie: 'Geschiedenis van de fotografie'

Van oktober 19, 2017 20:00 tot oktober 19, 2017 22:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Heesch De Misse 2, 5384 BZ Heesch, Nederland

Categorie├źn: Activiteiten

 

In de activiteitenreeks 'Blik op fotografie' geeft kennismaker Marcel van der Steen op donderdag 19 oktober om 20.00 uur een lezing over de geschiedenis van de fotografie.

Geschiedenis van de fotografie
We gaan terug naar het begin van de 20e eeuw. De tijd waarin men nog minutenlang stil moest zitten voor de camera. Een groot contrast met de dag van vandaag waarin we in enkele seconden hele series foto's vastleggen met de telefoon. Een mooie lezing over de fotografie van toen. Waarin we ons weer even wanen in het verleden en leren over de geschiedenis van een medium wat niet meer weg te denken is in onze huidige maatschappij.

Marcel van der Steen
Marcel van der Steen woont in Heesch. Zijn passie voor fotografie is ontstaan in de zestiger jaren van de vorige eeuw waar hij werkte in een laboratorium waar veel foto's via microscoop werden gemaakt. De interesse voor fotografie heeft hij verder uitgediept in zijn eigen donkere kamer en inmiddels is hij lid van de fotoclub Bernheze en fotografeert voor De Mooi Bernhezer krant. Naast al zijn activiteiten op dit gebied heeft Marcel van der Steen zich sterk geinteresseerd voor de geschiedenis van de fotografie hierover veel kennis opgedaan.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze lezing via dit formulier.

 

2017-10-19 20:00:00
2017-10-19 22:00:00