Oudercafé in de Bibliotheek Oss: inloop voor ouders met jonge kinderen

Oudercafé in de Bibliotheek Oss: inloop voor ouders met jonge kinderen
Van Wo 25 Sep 10:00 tot Wo 25 Sep 12:00

 

Het oudercafé is een gezellige ochtend waar kinderen (samen) kunnen spelen en ouders elkaar tijdens de koffie of thee vrijblijvend kunnen ontmoeten. Een ideale gelegenheid om te praten over opvoedkundige thema's, (borst)voeding, dragen en draagdoeken of samen slapen. Wellicht ontmoet je iemand die er ervaring mee heeft en leuke anekdotes kan vertellen of nuttige informatie met je kan delen. Het oudercafé is van 10.00 tot 12.00 uur op de 2e etage van de Bibliotheek. Kom gerust eens langs.

Zomerse oudercafé's
Ook in de zomer ben je welkom bij het oudercafé.

- Op woensdag 24 juli valt het samen met ons voorleesuurtje. Het voorlezen start om 10.30 uur. Neem je kleintje mee voor wat boekenpret! Natuurlijk ontbreekt een kopje koffie of thee niet.

- Op woensdag 28 augustus ben je ook weer welkom voor een kop koffie/ thee en een gesprek met andere ouders. Sluit gezellig aan!


Thema's na de zomer

Na de zomer nodigen we weer steeds een andere spreker uit om over een bepaald thema te vertellen.

- Op woensdag 25 september sluit Mondzorg voor kids aan met een krokodil die nodig zijn tanden moet verzorgen. Hierbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken van kleine kinderen. Ouders kunnen informatie krijgen over het gebit en de verzorging hiervan van hun kinderen.

- Op woensdag 23 oktober is Centrum Jeugd en Gezin aanwezig. Je kunt met al je vragen over de ontwikkeling en opvoeding van je kind terecht bij. De Bibliotheek vertelt over het belang van voorlezen aan jonge kinderen en geeft tips en handreikingen hiervoor.

- Op woensdag 27 november sluit de Spel-o-theek aan tijdens het Oudercafé. Kinderen spelen omdat ze het leuk vinden, al spelend leren ze van alles. Door het grote aanbod aan speelgoed is de keus moeilijk als ouder zijnde. Het grote voordeel van een Speel-o-theek is, dat u daar speelgoed kunt lenen en u kind het thuis kan uitproberen.

Gratis toegang
We kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Het oudercafé in de Bibliotheek Oss is van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar. Voel je welkom.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen