AFGELAST Film in de biebtuin: Once upon a time in the West

Selecteer toegangsbewijzen

AFGELAST Film in de biebtuin: Once upon a time in the West
Van Za 27 Jul 20:30 tot Za 27 Jul 23:59

In verband met de voorspelde regen is Once Upon a Time in the West afgelast. Als u in de Bibliotheek langskomt met uw kaartje, krijgt u uw geld terug.

 

Op drie zomerse zaterdagavonden wordt de tuin van Bibliotheek Veghel omgetoverd tot openluchtbioscoop. Na een sfeervolle try-out in 2018, zijn er deze zomer drie filmklassiekers te zien in de biebtuin. Neem gerust je eigen stoel of picknickkleed mee. Kijk bij slecht weer even op Facebook of de film doorgaat. Vanaf 20.30 uur is de deur open. Rond 21.00 uur starten we de film.

27 juli: Once upon a time in the West
western (1968)
Brett McBain is een welkomstfeest aan het organiseren voor Jill, de vrouw waarmee hij de vorige maand getrouwd is in New Orleans. Wanneer hij en zijn drie kinderen neergeschoten worden door 'desperados', erft Jill de grond van haar man. Er is echter een spoorwegbouwer die een spoorbaan aan het aanleggen is dwars door het land dat Jill geërfd heeft. Maar dan komt er uit een onverwachte hoek een redder in nood.

Kaartverkoop
Kaarten kosten € 17,50 per stuk. Dit is inclusief een hapje en een drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop en in de Bibliotheek.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen